Om mig

Image
  • Uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet 
  • Autoriseret psykolog
  • Medlem af Dansk Psykolog Forening
  • mere en 20 års erfaring som psykolog

Masi Mousavi

Mit navn er Masi Mousavi. Jeg er uddannet psykolog (cand. psyk.) fra Københavns Universitet i 2006 og er autoriseret af psykolognævnet i 2010. Jeg har arbejdet fultids som psykolog i mere end 20 år indenfor såvel privat som offentligt område. Jeg har arbejdet med psykologisk rådgivning og behandling af voksne, unge, par og familier. 

Fagligt holder jeg mig løbende opdateret gennem efteruddannelse, kurser, supervision og deltagelse i konferencer. Jeg har en 2-årig uddannelse i den metakognitive terapi, Acceptance & Commitment Therapi (ACT), der er viderudvikling af mindfulness. Uddannelsen er specialistgodkendt af Dansk Psykologforening.
Jeg er medlem af Dansk Psykologforening, og arbejder efter de nordiske etikregler. 
Jeg åbnde min praksis i 2016 og modtager løbende supervision.

Jeg er årgang 1972, bor i København med min familie, og er mor til 2. Jeg holder af natur, musik, madlavning og kunst.

Som mennske får vi alle på et eller andet tidspukt af vores liv nogle udfordringer. Som psykolog er jeg nysgerrig på at finde dine grundværdier og hjælpe dig til at blive mester i dit eget liv. Min rolle er at støtte dig på den rette vej. Jeg kan finde nye perspektiver, bidrage til mere nuancerede forståelser og udfordre uhensigtsmæssige tanker og handlemønstre. Som klient skal du altid føle, at din selvforståelse og dine handlemuligheder udvider sig. Jeg lægger vægt på at skabe tryghed, respektfuldt og omsorgsfuldt at forstå dig, og det du kommer med.