Terapi er en god løsning hvis

Du føler, din hverdag ikke fungerer
Du ønsker mere selvværd
Du mangler fokus og føler dig presset
Du føler dig utilpas på dit studie
Du har brug for strategier til større gennemslagskraft
Du mangler motivation til at nå dine mål
Du ikke kan finde dit ståsted i livet
Du føler dig angst eller depressiv
Du står overfor at skulle tage afgørende valg
Du ofte mister fokus og oplever humørsvingninger
Du oplever problemer med dine nære relationer
Image
Du vil altid kunne udvikle dig

Jeg tilbyder individuel terapi, hvor formålet er, at hjælpe dig til at afklare hvad der er vigtigt for dig, og få øje på nye måder, du selv kan forbedre dit liv på. Mit udgangspunkt er, at du er eksperten på dig selv, og at jeg bidrager med min ekspertise i psykologiske mekanismer og mit kendskab til de terapeutiske redskaber som vil være gavnlige for dig, der hvor du er. Du behøver ikke at vide på forhånd hvad dit mål er, eller hvor du vil hen - det kan vi sagtens finde ud af sammen. Det eneste der skal til, er din lyst til en forbedring og til et samarbejde med mig.

Jeg tilrettelægger behandlingsforløbet efter dit behov og de problematikker, du oplever. De primære terapeutiske metoder jeg arbejder med, er kognitiv adfærdsterapi, ACT og mindfulness.

Mine kompetanceområder​​

 • Stress, angst og depression

 • Nedtrykthed og bekymringer

 • Sorg og ensomhed

 • Identitetskriser og svære valg

 • Vrede, frustration og konflikter

 • Traumer

 • Lavt selvværd

 • Kærestesorger 

 • Parterapi

 • Kronisk smerte

 • Overspisning og afhængighed

 • Motivation og personlig udvikling

 • Kommunikationsvanskeligheder

 • Pårørende til psykisk sårbare

 • Sceneskræk og præstationsangst

Kognitiv adfærdsterapi

Kognitiv terapi er effektivt mod en lang række psykiske lidelser og problemer, især mod angst, depression og stress. Terapien er som udgangspunkt en korttidsbehandling, og afhængigt af problemets omfang og varighed, vil du efter 5-10 sessioner have erhvervet dig redskaber til at tackle dine vanskeligheder, og selvstændigt arbejde videre med dem. Formålet med terapien er at lære nye kompetencer, der gør dig i stand til at være din egen terapeut. I kognitiv terapi arbejder vi sammen om at identificere negative tanke- og adfærdsmønstre, og afprøver nye måde at tænke/agere på.

ACT

I ACT (Acceptance and Commitment Therapy) arbejder vi på at identificere og klarlægge dine værdier. Igennem ACT er det muligt at udvikle en adfærd, der tillader dig at agere i overensstemmelse med dine værdier. Gennem særlige øvelser optræner vi evnen til at lægge mærke til uønskede tanker og følelser, observere dem udefra, og til slut omfavne dem ved at acceptere dem. Ved at gøre dette, lærer du at skabe en sund kontakt med dine problemer, dine behov og dig selv.

Mindfulness

Som barn var vi alle sammen "mindful", dvs. vi havde evnen til at være til stede i nuet med nærvær og venlig opmærksomhed på tanker, følelser og krop i forskellige situationer. Stress, angst og en række udfordringer i livet har medførte at vi fokusede meget på udfordringer. derfor har vi ikke øvet vores nærvær og mistet kontakten til nuet. Gennem mindfulness træning kan vi træne vores nærvær. 

Selv når vi har en stor udfordring i vores liv, funger mange andre apsekter i vores liv. Mindfulness med fokus på nærvær hjælper os med at have en realistisk udgangspunkt til vores udfordring. 

Du kan træne mindfulness gennem meditation, opmærksomhedsøvelser, kropscanninger og yoga.

I mindfulness-meditation er åndedrættet et centralt omdrejningspunkt. Åndedrættet er dit indre opmærksomhedsanker, som du altid har med dig, og som du kan vende tilbage til i hvert øjeblik for at komme til stede i nuet. Fokus på din vejrtrækning hjælper dig til at stoppe op, mærke dig selv og finde ro.